OVER ONS

MEER DAN 50 JAAR ERVARING

GMF is al sinds 1973 actief op de markt van de aandrijftechniek. Vanaf 1997 als zelfstandig bedrijf, voordien maakte het deel uit van het Duitse ‘W.&H.Neukirchen’-groep, die reeds begin jaren 50 begonnen was met de productie van wormwielaandrijvingen.

Een succesformule mede mogelijk gemaakt door een sterk vertrouwen van klanten, een aangename en professionele samenwerking met dealers en toeleveranciers, de oprechte steun van familie en vrienden, … maar bovenal de dagelijkse inzet en drijfveer van onze medewerkers!

EEN RIJKE GESCHIEDENIS MOOI SAMENGEBUNDELD

De geschiedenis en toekomst van GMF samengebundeld en mooi in beeld gebracht in een professioneel boekje. Lees het verhaal van GMF en ontdek hoe het bedrijf de voorbije 50 jaar uitgroeide tot een succesvol en veelbesproken speler op de markt van aandrijftechniek!

PRODUCTEN OP MAAT

GMF voert een aantal standaardmotoren. Maar in voorkomend geval kunnen de specificaties en uitvoeringen op verzoek van de klant aangepast worden.

Ons machinepark bestaat uit hoogwaardige CNC-gestuurde bewerkingsmachines die een optimale kwaliteit waarborgen, onze medewerkers hebben het nodige vakmanschap om hoogwaardige producten af te leveren.

Onze waarden

Klantgericht

Gepassioneerd

Vakmanschap

Kwaliteit

Ambitieus

Innovatie

Gespecialiseerd in wormwielaandrijving

GMF levert een aantal standaardproducten, maar in veel gevallen moeten er specifieke wensen van de klant aan toegevoegd worden. We leveren maatwerk aan uitzonderlijke kwaliteit voor praktijkgerichte toepassingen; wij slagen er zelfs in dit maatwerk op relatief korte termijn af te leveren. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen.